[vc_row][vc_column][vc_column_text]

SPEENKOORD MET NAAM

Een handgemaakt speenkoord met naam van Musthav-es is niet alleen heel mooi, maar ook nog eens superhandig! Met de handige clip kan het speenkoord eenvoudig aan de kleding van jouw kindje bevestigd worden. Aan het andere uiteinde van het kralenkoord zit een lus, hier kun je gemakkelijk een Bibs speentje of Difrax speen aan vastmaken. Zo weet je zeker dat je nooit meer een speen kwijt zult raken.

HOUTEN EN SILICONEN KRALEN

Waar is toch die speen gebleven? Die vraag is vanaf nu verleden tijd. Een speenkoord van Musthav-es  is speciaal voor jouw kleintje. De houten- en siliconen kralen in de speenkoorden van Musthav-es zijn er in wel meer dan 15 kleuren. Daardoor zijn de meeste speenkoorden perfect geschikt voor zowel een jongen als meisje. Door hem te personaliseren heb je echt een uniek kraamcadeau.

SPEENKOORD PERSONALISEREN

Wij van Musthav-es maken alle speenkoorden zelf. Met de hand. Daardoor is het mogelijk om een speenkoord te personaliseren. Geheel gepersonaliseerd speenkoord? dit kan via de mail. (info@musthav-es.nl) Kersverse ouders willen overal de naam van hun kleintje roepen. Hoe leuk is het dan om die naam op het speenkoord te zetten? In principe kan iedere naam op de speenkoorden van Musthav-es. Heb je een lange naam, dan doen we er minder kralen op. Heb je een korte naam, doen we er juist ietsje meer kralen bij.

SPEENKOORD VOOR EEN LEUK MUSTHAV-ES PRIJSJE.

Een kindje krijgen kost al veel geld. alles is nieuw en leuk. Het CBS heeft berekend dat een gezin met twee ouders gemiddeld 15% van het totale besteedbaar inkomen uitgeeft aan hun eerste kind. Heb je meer kinderen? Dan worden de kosten per kind meestal lager. Zo wordt bij 2 kinderen 25% van het besteedbare inkomen uitgegeven, bij 3 kinderen 29% en bij 4 kinderen 35%.
Daarom hebben we ervoor gekozen om betaalbare musthav-es te maken.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]