[vc_row css=”.vc_custom_1528361660213{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 43px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Retourneren

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1637845435582{margin-top: 13px !important;}”]

Musthav-es doet er alles aan om u een perfect product te leveren. Wij raden u aan de geleverde artikelen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Mochten de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen of niet compleet zijn, dan dient u ons hier zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, per email van op de hoogte te stellen. Na de 14 dagen vervalt het recht op herroeping.    Musthav-es zal dan proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg met koper en op de best mogelijke manier op te lossen. De koper dient binnen 14 dagen na het ter hoogte stellen via de mail, het pakket terug te retourneren.

Klanten hebben wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de klant nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen.

Uitzondering op het retourbeleid zijn de gepersonaliseerde producten. De gepersonaliseerde producten kunnen helaas niet worden geretourneerd.
Wij crediteren aan consument (binnen 14 dagen na aanmelden retour)

De verzendkosten van de retourzending komen te allen tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Het retour sturen van een product is voor risico van de koper.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]