Winkelwagen

Gratis verzending voor bestellingen boven de € 50,00

Over ons

Slaap slimmer met Sleep-e

Haal het maximale uit je slaap met de slimme slaapproducten van Sleep-e

Het is geen geheim dat een gebrek aan slaap een negatief effect kan hebben op je humeur, productiviteit en algemene gezondheid.
Wat als we je zouden vertellen dat het niet zo hoeft te zijn? 

Sleep-e is de toonaangevende webshop in hightech slaapproducten voor een goede nachtrust. Ontdek een breed scala aan producten;
van wake-up lights, slaaprobots, white-noise machines, slaapmaskers, oordopjes en meer, allemaal op 1 platform.
Wij bieden alleen de beste kwaliteit producten op de markt die gegarandeerd hulp bieden om uw slaapkwaliteit te bevorderen.

Met Sleep-e slimmer

Een goede nachtrust begint met op tijd te slapen. Hoewel de intentie makkelijk gemaakt is – namelijk vroeg naar bed gaan – komt het dikwijls voor dat het uiteindelijk in slaap vallen een uitdaging is. Het is algemeen bekend dat slaap essentieel is voor de algehele gezondheid en het welzijn. Daarom zetten we ons in om de beste slaaptechnologie te bieden die beschikbaar is om mensen te helpen sneller in slaap te vallen en langer in slaap te blijven. Onze slaaptechnologie is ontworpen om u te helpen sneller in slaap te vallen, verfrist en gemotiveerd wakker te worden en u de hele dag beter te voelen.

Met Sleep-e slimmer

Zodra je in slaap valt is het belangrijk dat de kwaliteit van deze nachtrust zo goed mogelijk is. Uit onderzoek blijkt dat er 5 niveaus zijn, waarbij REM – Rapid Eye Movement – het lichaam het meest hersteld. Om dit slaap niveau te bereiken is een diepe slaap essentieel. Als men licht slaapt is de kans op ontwaking echter groot. Slaapproducten – zoals de Somnox & de Dodow – kunnen je diepe slaap ondersteunen door het stimuleren van de slaap- en rustgevende functies van je brein. Door deze technologie kun je je lichaam relaxed en ontspannen laten gaan, waardoor je een diepe slaap krijgt.

Met Sleep-e slimmer

Het ontwaken in de ochtend is voor een groot deel van de bevolking het meest vervelende moment van de dag. Terwijl je hoofd nog op je zachte kussen rust worden je fijne dromen ruw verstoord door een piepende wekker. Ontwaken hoeft echter niet altijd een vervelende ervaring te zijn. Integendeel. Door op een prettige manier te ontwaken – bijvoorbeeld door een wake-up light – wordt je lichaam geleidelijk en relax uit het slaapritme gehaald. Zo voel jij jezelf uitgerust, alert én kan je er voor een nieuwe dag tegenaan!

Het Sleep-e dreamteam

Sebastiaan & Stephan

Nadat wij in onze kringen steeds vaker hoorden dat een goede nachtrust zeldzaam was, kregen we het idee om één platform te creëren met elektronische slaap producten. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen die moeite heeft met slapen hulp kan gebruiken van technologie. Ons doel is om mensen te helpen beter te slapen door hen de best beschikbare slaaptechnologie te bieden. We willen ervoor zorgen dat iedereen de best mogelijke slaap kan krijgen, ongeacht hun slaapgewoonten. 

Uitstekende klantenservice

Wij behandelen alle vragen binnen 24 uur

100% Beveiligde betalingen

Ideal / Bankcontant

Cadeautje?

♥ met liefde gratis ingepakt