[vc_row row_content_width=”grid” css=”.vc_custom_1631265898763{padding-top: 96px !important;padding-bottom: 73px !important;}”][vc_column width=”2/3″ offset=”vc_col-sm-offset-0″][vc_column_text]

Hoe is Musthav-es ontstaan?

Hoi, ik ben Esmeralda de Ridder en welkom bij Musthav-es!! De plek voor alle Musthav-es voor jouw kleintje zoals wagenspanners, speelgoed, speenkoorden en BIBS-speentjes.

In de naam zit een deel van mijn naam verwerkt zoals jullie misschien al merkte.
Ik had altijd al de behoefte om iets voor mijzelf te gaan doen, ergens waar ik mijn ei en creativiteit in kwijt kon. Zodoende begon ik aan dit nieuwe avontuur.

Ik werk al 9 jaar in de Kinderopvang, daar zag ik veel baby/kinder spullen voorbij komen. Ik merkte dat er behoefte is aan stijlvolle Musthav-es voor kleine kinderen. Daarom heb ik mij hierin verdiept en van alles opgezocht voor de leukste betaalbare Musthav-es voor jou en je kleintje. Zo begon ik in oktober van 2020 met het maken van speendoekjes en bijtringen. En voilà, Musthav-es was geboren!

Ik ben altijd opzoek naar de allerleukste Musthav-es voor de allerkleinste.
Onze producten worden handgemaakt en daarbij staat veiligheid altijd voorop. Neem gezellig een kijkje en bij vragen mogen jullie altijd een mailtje sturen.

Heel veel shop plezier!!

Liefs Esmeralda[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]