Levertijd en Verzendkosten

Levertijd

Musthav-es streeft er naar om alle bestellingen binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Musthav-es is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen.

Musthav-es betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van bestelde artikelen. Desondanks kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. U dient dit binnen 7 dagen na ontvangst van de artikelen te melden. De levering zal dan eventueel op kosten van Musthav-es worden aangevuld of opnieuw worden gedaan. Als artikelen een langere levertijd hebben of (tijdelijk) niet geleverd kunnen worden zal u binnen 3 werkdagen via e-mail hiervan op de hoogte gesteld worden.

Musthav-es is niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door post en pakketbezorgers.

Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Musthav-es kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.

Verzendkosten

De verzendkosten die bij verzendingen binnen Nederland bij iedere bestelling in rekening worden gebracht bedragen €3,95 bij pakketten van brievenbusformaat. De verzendkosten van brievenbuspost zijn afhankelijk van het gewicht en de grootte van het pakket. Bij pakketen zijn de verzendkosten €5,95.
Mogelijkheid om de bestelling in Vlijmen op te halen, deze mogelijkheid kunt u zelf aangeven bij het afrekenen. Musthav-es neemt hierna contact met je op voor een geschikte tijd.

Als de koper meerdere artikelen bestelt, blijft de hoogte van de verzendkosten gelijk.
Vanaf €50 euro gratis verzending

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?