[vc_row css=”.vc_custom_1528361660213{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 43px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Garantie en Klachten

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1665513442333{margin-top: 13px !important;}”]

Garantie 

Musthav-es aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten van Musthav-es.

De aansprakelijkheid van Musthav-es is steeds beperkt tot maximaal het bedrag van de aankoopprijs van het desbetreffende artikel.

Iedere aansprakelijkheid van Musthav-es, van het personeel en de producten van Musthav-es voor alle schade, van welke aard ook, direct of indirect, wordt uitgesloten. Musthav-es is evenmin aansprakelijk voor de schade die bij uitvoering van de overeenkomst door derden wordt veroorzaakt.
Producten die gepersonaliseerd zijn, kunnen uiteraard niet retour genomen worden

Voor misverstaan, verminkingen, vertragingen of niet behoorlijk overkomen van bestellingen en mededelingen ten gevolge van het gebruik van Internet of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen u en Musthav-es , dan wel tussen Musthav-es  en derden, voor zover betrekking hebbend op de relatie tussen u en Musthav-es , is Musthav-es niet aansprakelijk, tenzij er sprake mocht zijn van opzet of grove schuld van Musthav-es.

Klachten

Ondanks onze uiterste zorg en controle kan het gebeuren dat je bij het ontvangen van het artikel een materiaal of productiefout ontdekt. Uiteraard staat Musthav-es dan ook voor je klaar om hier een gepaste oplossing voor te vinden. Neem contact op via info@musthav-es.nl en maak je klacht bekend. Als je klacht gegrond is kun je het artikel retour sturen.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@musthav-es.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]